Om os

Maltheogmor.dk er grundlagt og skabt af kærligheden for børnemode, med fokus på at mode findes i flere prisklasser.
Vi som forældre kender alt til at ungerne kommer hjem fra daginstituion eller skole med hul på knæene, maling på blusen og slidte skosnuder. Derfor er det vigtigt for o,s at kunne præsentere børnemode i en prisklasse der tåler at børn er børn.
Når det er sagt vil vi også gerne præsentere et udvalg af luksusmærker, som ekstra krymmel til hverdagen eller måske festlige begivenheder. Vi vil gerne vise at børnemode kan kombineres i flere forskellige prisklasser.


I 2012 blev jeg mor til Malthe, her opdagede jeg min store passion og interesse for børnetøj. Det er især interessen for, at håndplukke de fineste styles i den bedste kvalitet der ligger dybt i mig. Nu vil jeg gerne dele min passion med dig i Malthe og mors univers, hvor mærkerne og varerne bliver håndplukket og personligt udvalgt af mig. Målet for Malthe og mor er skabe et børneunivers hvor mor nemt kan handle alle nødvendige sager til sin guldklump i en travl hverdag.

Hos Malthe og mor har vi også for øje at både mor og barn skal føle sig forkælet. Den følelse håber vi du vil opleve, når du modtager din ordre, som vi har pakket med kærlighed. Derudover vil vi give dig en hjertelig og personlig kundeservice i et online univers.

 

 

Tak fordi du vælger at shoppe hos Maltheogmor.dk


De kærligste hilsener Nanna Holm
Indehaver af Maltheogmor.dk